Selecteer provincie

Sanchez Catering 0345-530142: brunch à La Carte menus & buffet.

Details

Adres
Ereprijs 24
4102XA Culemborg
Gelderland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Spaanse tapas catering
Voor bedrijf & particulier voor o.a.
bruiloften, feesten, partijen etc.
Tevens originele Spaanse
tapas workshops

http://www.sanchezcatering.nl

Wat wij doen:
De naam S√°nchez Catering is onlosmakelijk verbonden aan Efra√≠n S√°nchez, Spaanse kok en eigenaar, uit het pittoreske Lanzahita, in de provincie √Āvila in Spanje, nu gevestigd in Culemborg.

Sánchez Catering, opgericht in 2007, is vooral bekend om de authentieke Spaanse tapas, de paella, gazpacho en de Ibérico pata negra ham, die op locatie, klaargemaakt worden (live cooking). De tapas zijn zorgvuldig door Efraín geselecteerd en worden steeds aangevuld en verfijnd. Zijn motto is: maatwerk en kwaliteit voor een redelijke prijs.

De ingredi√ęnten voor de tapas zijn vers, "fairtrade"en komen waar mogelijk allemaal uit Spanje. Tapas hebben een eigen kenmerk, vaak bepaald door de regio van herkomst. Zo is bijv. de Manchego-kaas een typisch product uit de streek La Mancha, komt de Ib√©rico-ham uit Salamanca, en de smeerworst sobrasada uit Mallorca. Ook hebben we de beroemde Spaanse kazen "Queso de la Serena" uit Extremadura en de bekroonde "Montenebro-kaas uit Castilla in ons assortiment


Met Sánchez Catering heeft u vele mogelijkheden en houden wij rekening met uw wensen voor de totale catering en entourage. Wij kunnen tapas voor u maken op elke gewenste locatie, of het nu voor een borrel of receptie op de zaak is, op een beurs, feest, verjaardag of bruiloft. Ook kunnen wij u tapas leveren als maaltijd voor uzelf of familie aan huis. Wij serveren de maaltijden altijd in Spaans aardewerk. Indien gewenst komt daar servies, bestek en glaswerk en (fris)drank. Uiteraard kunnen wij sangría voor u maken met vers fruit en uitstekende Spaans wijn, of een frisse tinto de verano.

Door onze aanpak van het steeds aanvullen en verfijnen van ons aanbod kennen wij een inmiddels een aantal verschillende koude en warme vlees-, vis- en vegetarische gerechten die gebruikt kunnen worden om geheel naar eigen inzicht een tapas-menu of buffet samen te stellen. U vindt op onze website een beschrijving van de meest gevraagde tapaslunches en maaltijdbuffetten.


Bent u ge√Įnteresseerd, nieuwsgierig of op zoek naar een √©cht unieke tapasformule, aarzel dan niet om, geheel vrijblijvend, contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie kunt u ons dagelijks bereiken op:· Telefonisch: 0345-530142 of mobiel: 06-43180285/06-46513346

¬∑ E-mail: [email protected]
Facebookpagina: Tapas Sanchez Catering
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 23:00
Dinsdag : 08:30 - 23:00
Woensdag : 08:30 - 23:00
Donderdag : 08:30 - 23:00
Vrijdag : 08:30 - 23:00
Zaterdag : 08:30 - 23:00
Zondag : 08:30 - 23:00 Diensten:
Bediening, Bereiding op locatie, Catering op willekeurige locatie, Maaltijdservice, Partyservice

Soort catering:
Bedrijfscatering, Partycatering

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Gelegenheid:
Beurs, Borrel, Brunch, Diner, Evenement, Feest / partij, Gala, Lunch, Receptie

Drankarrangementen:
Bier, Koffie, Likeur, Wijn

Eetarrangementen:
Buffet, Koud buffet, Salades, Tapas, Vegetarisch, Warm buffet

Betalingsmogelijkheden:
Contant, Bank / giro overschrijving