Selecteer provincie

Club Sandwich Catering 0181-481115: brunch à La Carte menus & buffet.

Details

Adres
't Woud 35
3232LN Brielle
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld


Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij zijn een catering bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het verzorgen en bezorgen van party catering en broodjes service.

Wij bezorgen bij bedrijven/instellingen en particulieren op de Europoort/Maasvlakte Rotterdam, Voorne-putten,Rozenburg en Spijkenisse.

Met onze Broodjes service heeft u altijd een heerlijke lunch voor een vergadering,training,cursus e.d. tot uw beschikking.

De broodjes worden zodra wij uw bestelling hebben ontvangen goudbruin en krokant afgebakken,belegd,verpakt en bezorgt zodat u kunt genieten van een heerlijk vers afgebakken broodje tijdens de lunch.

U kunt bij ons terecht voor maatwerk. Wij werken met korte lijnen om zo met onze klanten een goede relatie op te bouwen voor de langere termijn.Specifieke wensen zijn bij ons dan ook geen probleem.

Wilt u gebruik maken van onze broodjes service neem dan contact op per e-mail of telefoon. Wij komen graag bij u langs met een proefpakket,tevens ontvangt u dan van ons een bestel formulier,waarmee u per e-mail eenvoudig uw lunch kunt bestellen.

Besteld u voor 10:00 uur dan leveren wij uw bestelling dezelfde dag voor 12:00 uuService:
Alleen op afspraak, Bezorgservice

Eetarrangementen:
Barbecue, Belegde broodjes, Biologisch, Borrelhapjes, Buffet, Gebak, Koud buffet, Salades, Tapas, Vegetarisch, Warm buffet

Diensten:
Bediening, Bereiding op locatie, Catering op willekeurige locatie, Partyservice

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Gelegenheid:
Beurs, Borrel, Brunch, Diner, Evenement, Feest / partij, Gala, High tea, Huwelijk / bruiloft / trouwerij, Lunch, Receptie

Drankarrangementen:
Bier, Koffie, Thee, Wijn

Soort catering:
Partycatering